Koronavirus – priporočila glede stika s strankami


Spoštovani,

V Sloveniji je bila včeraj zaradi naraščanja števila primerov okužb s koronavirusom razglašena epidemija. V skladu s pozivom vsem državljanom, da s previdnim delovanjem skupaj prispevamo k učinkovitemu preprečevanju širjenja virusa z upoštevanjem preventivnih ukrepov in preprečevanjem tesnih socialnih stikov, bomo do nadaljnjega (do umiritve situacije oz. prejema novih navodil) s strankami poslovali predvsem preko preko e-pošte in telefona. Delo zaposlenih bo pretežno organizirano od doma.

Za stranke smo dosegljivi po telefonu 01 589 00 00 (tajništvo) oz. po telefonskih številkah posameznih operativnih upravnikov (telefonska številka navedena na oglasni deski stavbe) ter po e-pošti info@metalkaupravljanje.si oz. e-pošti posameznih operativnih upravnikov (e-naslov v naveden na oglasni deski stavbe).

Veliko uporabnih informacij in dokumentov (npr. obračuni stroškov, računi dobaviteljev ipd.) dobite tudi na našem spletnem iiPortalu do katerega dostopate preko spletne strani www.metalkaupravljanje.si, desni zavihek iiPortal.

 Nasveti NIJZ glede novega koronavirusa SARS-CoV-2 in preprečevanja okužbe so na voljo na spletni strani: https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019.

V upanju, da boste zgornje obvestilo sprejeli z razumevanjem ter v želji, da čimprej skupaj zajezimo širjenje tega virusa, vas lepo pozdravljamo.

Vaš upravnik:

Metalka Stanovanjske storitve d.o.o.